Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προφίλ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης Αφοί Ζουμπουλή.

Εδρεύουμε στο Μεσότοπο Λέσβου, στα 500 μέτρα της επαρχιακής οδού Μεσοτόπου-Ταβαρίου και δραστηριοποιούμαστε, στο χώρο των χωματουργικών εργασιών από το 1987 ενώ παράλληλα διαθέτουμε μάντρα δομικών υλικών από το 2004 .
Οι χωματουργικές μας εργασίες καθώς και το εμπόριο των δομικών υλικών λαμβάνουν χώρα στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λέσβου, κυριότερα όμως σε περιοχές όπως, Μεσότοπος, Άγρα, Παράκοιλα, Ερεσός, Σίγρι, Βατούσα, Χύδηρα, Άντισσα και Φτερούντα.
Από το 1968 ως και σήμερα συνεχίζουμε τη δραστηριότητα μας με την ίδια συνέπεια στον τομέα των μεταφορών από την ευρύτερη περιοχή της Λέσβου προς Αθήνα και αντιστρόφως με τακτικά δρομολόγια και διανομές κατ’ οίκον.
Προτιμήστε όμως εμάς και για τις μετακομίσεις σας από όλη την Λέσβο προς όλη την Ελλάδα και αντιστρόφως.
Η άρτια εξυπηρέτηση, η συνέπεια και η πείρα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της επιχείρησης μας, που αντικατοπτρίζονται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, χωματουργικές εργασίες, δομικά υλικά, μεταφορές και μετακομίσεις ελπίζουμε να πείσουν τον κάθε μελλοντικό μας πελάτη.
Στις υποσελίδες χωματουργικές εργασίες,μεταφορές και δομικά υλικά μπορείτε να πάρετε αναλυτικότερη ενημέρωση.Στις αντίστοιχες photo-gallery υποσελίδες,δείτε φωτογραφίες από τα μηχανήματα, τα οχήματα και τη μάντρα δομικών υλικών που διαθέτουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση θέλετε να ζητήσετε. Θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
Προτιμήστε μας, αξίζει το κόπο!

Αφοί Ζουμπουλή

www.zouboulis.gr